EuroGastro 2019
Aktualności / 29.03.2019
W dniach 27-29 marzec 2019 wzięliśmy aktywny udział w targach Eurogastro. Była to 23 edycja Międzynarodowych Targów Gastronomicznych.
Podczas 3 dni na 15 tyś. mkw swoje rozwiązania produktowe i technologiczne zaprezentowało blisko 300 wiodących dostawców z 21 krajów.
Imprezie towarzyszyły liczne konkursy kulinarne, mistrzostwa i olimpiady. Był to również czas wymiany doświadczeń i nowości rynkowyc, które zgłębiać można było podczas licznych seminariów, wykładów orz konferencji.
Nasz Gastro Weindich Team w pełnym składzie podejmował na firmowym stoisku.
Zaprezentowaliśmy ciekawe aranżacje, technologie i urządzenia dla przemysłu spożywczego i gastronomii. Klienci mogli poznać nasze możliwości z zakresu planowania, projektowania i wyposażania sklepów spożywczych, zapleczy kuchennych, obiektów gastronomicznych i hotelarskich oraz ośrodków konferencyjnych.
Ponadto zademonstrowaliśmy nasze rozwiązania do sezonowania wołowiny. Dla osób szukających funkcjonalnych i niezawodnych rozwiązań w zakresie pakowania produktów również pokazaliśmy nasze dedykowane rozwiązania. Uzupełnieniem były wielofunkcyjne piece konwekcyjno-parowe do zadań specjalnych, gdzie zwiedzający mogli porozmawiać z naszymi ekspertami oraz przedstawicielami producenta.