Jako Menadżer Centrum Kulinarnego będziesz odpowiedzialny za funkcjonowanie jednego ze strategicznych miejsc w naszej firmie. Centrum Kulinarne to jedyne tak profesjonalne i rozbudowane miejsce na Śląsku. To tutaj pod okiem najlepszych, polskich Szefów Kuchni i Ekspertów Kulinarnych prowadzimy szkolenia z zakresu wszystkich kuchni świata. Oferujemy niezapomniane wrażenia i możliwość podniesienia swoich kwalifikacji zarówno amatorom kulinarnym, ekspertom jak i osobom, które po raz pierwszy w życiu chciałyby spróbować swoich sił w profesjonalnej kuchni szkoleniowej. Jeśli jesteś osobą kreatywną, komunikatywną i ceniącą sobie samodzielność w działaniu, a do tego interesujesz się kulinariami i gotowaniem – ta praca jest dla Ciebie.
OBOWIĄZKI:
- Samodzielne zarządzanie Centrum Kulinarnym i współpraca z pozostałymi działami firmy;
- Tworzenie i realizacja strategii oraz poszerzanie oferty Centrum Kulinarnego;
- Planowanie harmonogramu CK – szkoleń, imprez, warsztatów, egzaminów itp.
- Kreowanie i odpowiedzialność za działania marketingowe (przygotowanie i redagowanie treści materiałów promocyjnych, strony www, social media, kontakt z mediami);
- Aktywne poszukiwanie i pozyskiwanie nowych partnerów, uczestników indywidualnych i instytucjonalnych;
- Tworzenie, weryfikacja i aktualizacja bazy danych potencjalnych klientów;
- Reprezentowanie firmy w trakcie targów branżowych oraz eventów gastronomicznych;
- Przygotowywanie ofert dostosowanych do indywidualnych potrzeb klientów;
- Organizacja i nadzór nad przebiegiem organizowanych imprez;
WYMAGANIA:
- Doświadczenia na podobnym, samodzielnym stanowisku min. 2-lata;
- Bardzo dobra znajomość branży gastronomicznej;
- Wykształcenie min. średnie;
- Zainteresowanie kulinariami i gotowaniem;
- Kreatywność, zaangażowanie i samodzielność w działaniu;
- Pozytywna energia, zapał i entuzjazm w podchodzeniu do trudnych zadań;
- Łatwość w nawiązywaniu kontaktów;
- Doskonała organizacja pracy własnej;
- Umiejętność zarządzania budżetem i kontroli kosztów;
- Prawo jazdy kategorii B;
MILE WIDZIANE:
- Doświadczenie w pracy na stanowisku managerskim w gastronomii lub przy organizacji imprez/szkoleń;
- Umiejętność obsługi programów graficznych;
- Umiejętność samodzielnego fotografowania imprez i potraw oraz obróbki zdjęć;
- Znajomość języka angielskiego (B2);
OFERUJEMY:
- Bardzo ciekawą, stabilną pracę, w oparciu o umowę o pracę;
- Udział we wszystkich szkoleniach w CK oraz licznych szkoleniach produktowych;
- Możliwość rozwoju zawodowego – bardzo urozmaicona i odpowiedzialna praca;
- Niezbędne narzędzia pracy;
- Atrakcyjne warunki zatrudnienia uzależnione od doświadczenia i posiadanych umiejętności;
- Dużą samodzielność w działaniu;
Aplikacje prosimy przesyłać za pomocą formularza aplikacyjnego lub na adres mailowy:
[email protected]
W CV prosimy zamieścić klauzulę:
Zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. 2016, poz. 922 z późn. zm.) wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji na stanowisko objęte ogłoszeniem oraz wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji na inne stanowiska we wszelkich innych procesach rekrutacyjnych prowadzonych przez Administratora Danych Osobowych obecnie oraz w przyszłości.
Informacja dla kandydatów:
Administratorem danych jest Weindich sp. z o.o. z siedzibą Chorzowie (41-503), ul. Adamieckiego 8. Dane zbierane są dla potrzeb obecnej rekrutacji, a w przypadku wyrażenia przez Panią/Pana wyraźnej i dobrowolnej zgody także dla potrzeb przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest dobrowolne ale konieczne do przeprowadzenia rekrutacji. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne i wymaga Pani/Pana wyraźnej zgody.